Això és gran. Sí. I gràcies a nosaltres ho pot ser molt més #TractatArmes

Estàndard

Sabeu que?

Hi ha més control en el comerç d’aliments que en el d’armes

Qui pot entendre que hi hagi més regulació en el comerç d’aliments que en el d’armes? En paraules de Jordi Armadans, tenim el deure de responsabilitat de trobar una solució a aquest despropòsit i l’oportunitat per fer-ho és a tocar. D’aquí 20 dies la seu de les Nacions Unides acollirà la Conferència diplomàtica pel Tractat sobre el Comerç d’Armes. Els Estats tenen la missió de posar-se d’acord i marcar uns límits al comerç d’armes que impedeixi, per exemple, que sigui legal vendre armes al govern sirià quan és obvi que està bombardejant indiscriminadament localitats i acarnissant-se amb dones i infants.

Cada minut mor una persona per la violència armada. Cada minut es fabriquen 15 armes.

Això sona molt gran. I és que ho és. Però això no vol dir que nosaltres no puguem fer-hi res o que la nostra implicació no sigui necessària. Al contrari, som imprescindibles perquè això sigui realment gran.

Doncs, què hi podem fer nosaltres? Per començar reclamar un tractat a prova de bales: http://www.fundacioperlapau.org/tca/signa.php, i sumar-nos a una petició signada per milers de persones d’arreu del món. I més enllà, una campanya d’aquest abast, necessita ‘vampirs 2.0’, persones que comparteixin les campanyes i escampin els missatges.  Per això, proposem la participació activa al blog i la web de Control Arms (també en castellà) per conèixer l’evolució de les negociacions i, sobretot, seguir la campanya i compartir-la a Facebook, Twitter i Pinterest. Només així multiplicarem els missatges i el que podem guanyar no és poca cosa, podem guanyar un Tractat sobre el comerç d’armes que protegeixi els drets humans i evitar, així, que hi hagi cap més arma per cometre atrocitats.

Això és gran. Sí. I gràcies a nosaltres ho pot ser molt més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s